Γλυκό γιαούρτι με λευκή σοκολάτα

EB6DA399D72FAE9C7AC4E21108687696 

Υλικά :

  • 400γρ. γιαούρτι 2 %
  • 120 γρ. κορν-φλεικς
  • 60 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 15 γρ. σταφίδες
  • 15γρ. καρύδια
  • 1 φύλλο ζελατίνης
  • 50 γρ. μέλι

Εκτέλεση : Λίωνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και ανακατεύουμε με τα κορν-φλεικς . Τοποθετούμε σ'ένα ταψί , ένα στεφάνι τούρτας διαμέτρου 15 εκ., πάνω σε μια λαδόκολλα, και αδειάζουμε σ'αυτό το μείγμα σοκολάτας. Αφηνούμε να κρυώσει στο ψυγείο και στο μεταξύ ανακατέυουμε το μέλι μαζί με το γιαούρτι και το φύλλο ζελατίνης που προηγουμένως το έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό . Ανακατέυουμε καλά και αδείαζουμε πάνω από τα κορν-φλεικς . Αφήνουμε στο ψυγείο για μερίκες ώρες και σερβίρουμε μαζί με τα καρύδια και τις σταφίδες.   6 μερίδες, έκαστη : 185 θερμίδες Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου

Pin It