Μπάρες με βρώμη και ξηρούς καρπούς

Οι μπάρες είναι ένα απο τα πια γνωστά σνακ της καθημερινότητας μας . Φτιάξτε τις δικές σας και μοιραστείτε τες με τους φιλούς σας. Διαλέξτε υλικά με μεγάλη θρεπτική αξία και γεύση και απολαύστε τες !!!

Φακο- Σαλάτα Της Νηστείας!

Οι φακές πλούσιες σε γεύση και βιταμίνες είναι κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους . Δοκιμάστε τες με νέους τρόπους μαγειρέματος !

'Ψέυτικο' γουακαμόλε

Το αβοκάντο είναι ένα από τα πιο νόστιμα και θρεπτικά φρούτα . Καταναλώνεται μαζί με σαλάτες ή ώς συστατικό από τα γνωστά ντιπ , το γουακαμόλε. Κατάλληλο για την νηστεία και όχι μόνο!!

Μπρόκολο ψητό στο φούρνο

Ποιός είπε πως η διατροφή είναι βαρέτη ; Βρείτε νέους τρόπους μαγειρέματος και απολαύστε τα αγαπημένα σας τρόφιμα αλλιώς...

 

 Και ποιός δεν αγαπά τις τηγανιτές πατάτες ;! Δοκιμάστε να τις κάνετε στο φούρνο σαν 'τηγανιτές'. Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως γαρνιτούρα σε διάφορα φαγητά ( κοτόπουλο , μπιφτέκι ) γλιτώνοτας λιπάρα αλλά απολαμβάνοντας την τραγανή τους αίσθηση !!!

 

Κουακερόπιτα...ή αλλιως "τηγανίτα"

Το διαφορετικό πρωινό που θα σας γεμίσει ένεργεια χωρίς λιπάρα . Ευκόλο , γρήγορο κα νόστιμο !!! 

Η βρώμη είναι ένα από τα πιο γνωστά και θρεπτικά δημητριακά. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά . Δοκιμάστε να την καταναλώσετε με διάφορους τρόπους !

Handmade nachos by Nutritheories

Τι καλύτερο από χειροποίητα Nachos με άπαχα ντιπ για ένα βράδυ με φίλους ; Φτάξτε τα δικά σας Nachos ευκόλα και το ίδιο νόστιμα με αυτα του εμπορίου !

Σπιτική πίτσα

Μια νόστιμη και εύκολη ιδεά για ένα βράδυ με φίλους ή ώς σνακ για τους μικρούς μας φίλους. Δοκιμάστε την!!

Σελίδα 1 από 14