'Τηγανιτές' πατάτες στο φούρνου

 

ΥλιΚά :

  • πατάτες
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • μυρωδικό της επιλογής σας

Εκτέλεση :

Προθερμένουμε τον φούρνο στους 200°C .Κόβουμε τις πατάτες σε μακρόστενα κομμάτια και τις τοποθετούμε σε λαδόκολα που έχουμε ήδη βάλει στο ταψί . Προσθέτουμε το αλάτι , την ρίγανη , το πιπέρι και το μυρωδικό της επιλογής μας και αλείφουμε τις πατάτες με ελαιόλαδο με την βοήθεια ενός πινέλου . Τέλος , τις ψήνουμε για 30 min με 40 min.   Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως γαρνιτούρα σε διάφορα φαγητά ( κοτόπουλο , μπιφτέκι ) γλιτώνοτας λιπάρα αλλά απολαμβάνοντας την τραγανή τους αίσθηση !!!

Pin It