Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας

Υλικα :

  • 225 γρ. αλέυρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 150 γρ. μαργαρίνη light
  • 100 γρ. ζάχαρη ( μάυρη )
  • 50 γρ. σοκόλάτα ψιλοκομμένη
  • 1 αυγό

Εκτέλεση : Xτυπάμε τη μαργαρίνη μαζί με την ζάχαρη και προσθέτουμε το αυγό . Προσθέτουμε το αλεύρι , το αλάτι , το μπέικιν πάουντερ και ανακατέυουμε καλά . Στο τέλος προσθέτουμε τη σοκολάτα. Αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο και με την ζύμη αυτή πλάθουμε 30 μπισκότα. Ψήνουμε σε προθεμασμένο φούρνο στους 160 C για 15 λεπτά.   Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου

Pin It