Γρανίτα φράουλα... η light εκδοχή του παγωτού!

granitafraoula

ΥΛΙΚΑ

  • 65 γρ. νερό
  • 65 γρ. ζάχαρη
  • 365 γρ. φράουλες, καθαρισμένες

  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Για τη γρανίτα φράουλα, φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.
  • Κρυώνουμε το σιρόπι και το τοποθετούμε στο μπλέντερ, μαζί με τις φράουλες.
  • Αλέθουμε, σουρώνουμε από σινουά και τοποθετούμε το μείγμα σε ειδικά σκεύη για γρανίτες.
  • Το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

  Πηγή: http://www.yiannislucacos.gr/recipe/glyka/5040/granita-fraoyla#.VVTxwvmqqko , τελευταία επίσκεψη, 13/5, 10.07

Pin It