Άσκηση μετά την εγκυμοσύνη

Χρειάστηκαν 9 μήνες για να μεγαλώσει το έμβρυο και να γεννηθεί ένα μωράκι. Το πιο λογικό είναι ότι σίγουρα χρειάζεται άλλος τόσος χρόνος για να επανέλθει η νεαρή μητέρα στην προηγούμενη φυσική κατάστασή της. Δεν χρειάζονται βιασύνες.

• Μην ξεχνάτε ότι οι αρθρώσεις είναι ακόμα χαλαρές. • Μην ξεχνάτε ότι οι κοιλιακοί μύες είναι χαλαροί και δεν έχει κλείσει η λευκή γραμμή. • Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει η πιθανότητα αύξησης της κολπικής ροής. Χρειάζονται 6 με 8 εβδομάδες για να επανέλθει η γυναίκα στο πρόγραμμα γυμναστικής της και πάντα σε συνεννόηση με τον επιβλέποντα γιατρό της. Αν κάνει καισαρική, τότε χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την επαναφορά της στις αθλητικές της δραστηριότητες. Πρέπει να συμβουλευτεί το γιατρό της.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΓΙΟΓΛΟΥ Πηγή : www.be-fit.gr  

Δήμητρα Δρίτσα
Διατροφολόγος: Δήμητρα Δρίτσα
Γεννήθηκα το Μάρτιο του 1987 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Λίγο μετά το τέλος του λυκείου βρέθηκα να σπουδάζω στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Σητείας Κρήτης και το ταξίδι στη Διατροφή ξεκινά… Έκτοτε εργάζομαι ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος ενώ παράλληλα δεν χάνω ευκαιρία να παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες διατροφής.



Για επικοινωνία με τη διατροφολόγο Δήμητρα Δρίτσα καλέστε στο 6988712998 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού