Πάπρικα Η Ελληνική!

Πάπρικα Η Ελληνική!Η πάπρικα είναι ελληνικό προϊόν! Παράγεται από κόκκινο πιπέρι υψηλής αξίας. Η πάπρικα Αλμωπίας έχει γλυκιά γεύση και είναι έντονα αρωματική γιατί περιέχει τον τριμμένο φλοιό της πιπεριάς.

Ώριμες πιπεριές μπαίνουν στο ειδικό ξηραντήριο-καπνιστήριο, αποξηραίνονται και θρυμματίζονται. Έτσι παράγεται η πάπρικα! Η συγκεκριμένη ποικιλία που αποδίδει τη γλυκιά πάπρικα συλλέγεται γύρω στις 20 Αυγούστου. Αξίζει να αναφέρουμε πως για τη παραγωγή 1 κιλού πάπρικα χρειάζονται 7 κιλά νωπής πιπεριάς. Η πάπρικά χρησιμοποιείται για το μαρινάρισμα του κρέατος, στα όσπρια, σε ντιπ με βάση το γιαούρτι για να συνοδέψει λαχανικά κ.α Πηγή: www.paprika-almopias.gr  

Δήμητρα Δρίτσα
Διατροφολόγος: Δήμητρα Δρίτσα
Γεννήθηκα το Μάρτιο του 1987 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Λίγο μετά το τέλος του λυκείου βρέθηκα να σπουδάζω στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Σητείας Κρήτης και το ταξίδι στη Διατροφή ξεκινά… Έκτοτε εργάζομαι ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος ενώ παράλληλα δεν χάνω ευκαιρία να παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες διατροφής.



Για επικοινωνία με τη διατροφολόγο Δήμητρα Δρίτσα καλέστε στο 6988712998 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It