Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!!!

kanela Η Κανέλα είναι ένα μπαχαρικό  που βρίσκεται στο εσωτερικό του φλοιού αρκετών δέντρων  από το γένος Cinnamomum που χρησιμοποιείται τόσο στη μαγειρική  όσο και στη ζαχαροπλαστική . 

 

Το ευωδιαστό μπαχαρικό περιέχει ασβέστιο, φυτικές ίνες, σίδηρο και μαγγάνιο και ο φλοιός του περικλείει διάφορα θεραπευτικά αιθέρια έλαια. Έχει χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση και μπορεί να προστεθεί από σάλτσες μέχρι και στον καφέ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως η βάση για διαφορά ροφήματα  ή <<γιατροσόφια>> . Άτομα με αυξημένα επίπεδα ζαχάρου μπορούν να την καταναλώνουν  άφοβα αφού έχει διασταυρωθεί η ωφέλιμη δράση της σε άτομα με  σακχαρώδη διαβήτη . Αγγελική Παπά

Αγγελική Παπά
Διατροφολόγος: Αγγελική Παπά
Γεννήθηκα Σεπτέμβριο του 1986 στο Μαρούσι. Μεγάλωσα στον Ταύρο όπου και κατοικώ ως σήμερα. Το 2005 βρέθηκα στη Σητεία Κρήτης για να σπουδάσω αυτό που αγαπώ. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως επαγγελματίας Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια και εθελοντικές δράσεις με θέμα τη διατροφή.



Για επικοινωνία με τη διατροφολόγο Αγγελική Παπά καλέστε στο 6947856688 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It