Μπορεί η άσκηση να αρέσει σε όλους ;

exerciseΔεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι δεν τους αρέσει η γυμναστική, ότι βαριούνται αυτή την διαδικασία ή ακόμη κι ότι ¨δεν είναι για μένα αυτά¨. Αναμφισβήτητα δεν μπορεί η γυμναστική να αρέσει σε όλους.

Ας ξεκινήσουμε όμως με μια απλή διευκρίνιση, η γυμναστική δεν είναι μόνο το γυμναστήριο και τα βάρη. Ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης έχει αρχίσει να εκλείπει στις μέρες μας.

Γυμναστική μπορούμε να κάνουμε είτε κάνοντας ένα άθλημα, είτε κάνοντας μια βόλτα περπατώντας, είτε κάνοντας ποδήλατο. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές άσκησης και σίγουρα αν το ψάξουμε λίγο παραπάνω θα βρούμε κάτι να μας κινήσει το ενδιαφέρον για να ασχοληθούμε με αυτό και να μας γίνει τρόπος ζωής. Υπάρχει όμως λόγος να ασχοληθούμε με αυτήν τη διαδικασία;

Αν καταφέρουμε να βρούμε τον τρόπο άθλησης που μας ευχαριστεί και μας ταιριάζει είναι σίγουρο πως θα μπορούμε να γυμναζόμαστε τακτικά και με διάθεση. Η χρυσή τομή λοιπόν είναι το άθλημα που θα συνδυάσει διασκέδαση και γυμναστική. Ψάξτε λοιπόν να βρείτε αυτό που σας αρέσει και σας γεμίζει πραγματικά και αν το καταφέρετε θα έχετε κάνει το μεγαλύτερο βήμα για μια ζωή γεμάτη ευεξία.

Bασίλης Βεργιόγλου www.be-fit.gr

Αγγελική Παπά
Διατροφολόγος: Αγγελική Παπά
Γεννήθηκα Σεπτέμβριο του 1986 στο Μαρούσι. Μεγάλωσα στον Ταύρο όπου και κατοικώ ως σήμερα. Το 2005 βρέθηκα στη Σητεία Κρήτης για να σπουδάσω αυτό που αγαπώ. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως επαγγελματίας Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια και εθελοντικές δράσεις με θέμα τη διατροφή.



Για επικοινωνία με τη διατροφολόγο Αγγελική Παπά καλέστε στο 6947856688 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού