Σνακ Να Πάρεις!!!!

Σνακ Να Πάρεις!!!!

 Οι μαμάδες λένε ζακέτα να βάλεις! Εμείς λέμε ΣΝΑΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ! Οι λόγοι πολλοί! Το υγιεινό σνακ είναι εκείνο που μας γεμίζει ενέργεια τη στιγμή που νιώθουμε πως οι δυνάμεις τελείωσαν αλλά η ημέρα είναι ακόμη μεγάλη και οι απαιτήσεις πολλές. Το σπιτικό σνακ θα μας «σώσει» από την ατασθαλία που θα χαλάσει το πρόγραμμα μας.

Όταν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα είναι πολύ χαμηλά και το αίσθημα της πείνας έντονο είναι λογικό να χρειαζόμαστε άμεση αναπλήρωση ενέργειας. Σε αυτό το σημείο συνήθως αποζητάμε υδατανθρακούχα και θερμιδογόνα σνακ.

Να είστε προετοιμασμένοι διότι οι φούρνοι, τα περίπτερα και τα εστιατόρια έτοιμου φαγητού δεν έχουν αυτό που χρειαζόμαστε! Εκτός όμως από το κόστος στην υγεία μας λόγω της αμφιβόλου ποιότητος προϊόντα που χρησιμοποιούνται , του περιττού και ταυτόχρονα κορεσμένου λίπους που καραδοκεί σε κάθε μπουκιά, μη ξεχνάμε το οικονομικό κόστος που ειδικά στις ημέρες μας είναι πολύ σημαντικό!

Τα έτοιμα σνακ κοστίζουν πολύ περισσότερο από ότι αν τα ετοιμάσουμε στο σπίτι της μας. Το μόνο που χρειάζεται ώστε να επωμισθούμε όλα τα παραπάνω οφέλη είναι μια λίστα αγορών όταν πάτε στο σούπερ μάρκετ, λίγη οργάνωση και ελάχιστος χρόνος προετοιμασίας στο σπίτι.

Προτεινόμενα Σνακ:

Εύκολα φρούτα ,  Γιαούρτι , Σπιτικές Πίτες , Σπιτικά Κέικ , Σπιτικές μπάρες δημητριακών , Τεμαχισμένα λαχανικά , Ξηροί Καρποί , Μικρά Σάντουιτς,  Παστέλι , Χαλβάς ,  Μαύρη Σοκολάτα  

 

Δήμητρα Δρίτσα
Διατροφολόγος: Δήμητρα Δρίτσα
Γεννήθηκα το Μάρτιο του 1987 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Λίγο μετά το τέλος του λυκείου βρέθηκα να σπουδάζω στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Σητείας Κρήτης και το ταξίδι στη Διατροφή ξεκινά… Έκτοτε εργάζομαι ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος ενώ παράλληλα δεν χάνω ευκαιρία να παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες διατροφής.



Για επικοινωνία με τη διατροφολόγο Δήμητρα Δρίτσα καλέστε στο 6988712998 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Pin It

Θέλετε νέο σώμα, καλύτερη ψυχολογία και λιγότερα κιλά;

Είμαστε εδώ για εσάς!

Κλείστε Ραντεβού